Jaarverslag 2014

1. Bestuur
    Bij de aanvang van het jaar 2014 was het bestuur van de Stichting Delen samengesteld als volgt:
    Voorzitter:                  A.F. Froeling
    Secretaris:                  R.W.M. Paijmans
    Penningmeester:      D. J. Sinke
    Lid:                              L. Th. van der Heijden
    Het bestuurslid L. Th. van der Heijden heeft in de bestuursvergadering van 24 september 2014 het plv. voorzitterschap van het bestuur aanvaard.
  2. Bestuursvergaderingen
    Het bestuur is in 2014 tweemaal bijeengeweest op 19 februari en op 24 september. Tijdens de bestuursvergaderingen heeft het bestuur meermaals gesproken over het bouwproject Imani. Door eigen fondswerving en door rechtstreeks (niet via de Stichting lopende) steun van de Wilde Ganzen is de financiering van dat project verzekerd. Het gaat daarbij om een totaalbedrag van rond de € 50.000. De bouw zal in de eerste helft van 2015 gereed komen. De onbevredigende rapportage over de gang van zaken in Homa Bay is een punt van zorg. Door bezoek ter plaatse van een deskundige relatie van een der bestuursleden van de Stichting is toch een goed inzicht verkregen in de realisatie van het bouwproject.
    Omdat daarmee het project Imani op een einde loopt is duidelijkheid omtrent de toekomstplannen van Homa Bay als noodzakelijk ervaren bij verdere besluitvorming inzake steun van de StichtingHet beleidskader van de Stichting aan de doelstelling van de Stichting is als punt van permanente zorg regelmatig in de bstuursvergaderingen aan de orde geweest.
  3. FinanciënInkomsten en uitgaven 2014 (getallen x 1 €)Saldo liquiditeiten per 01-01-2014
    Projecten onbenoemd                                       1.021
    Project Imani                                                       5.291
    Telling                                                                                          6.312