Jaarverslag 2013

1. Bestuur
    Bij de aanvang van het jaar 2013 was het bestuur van de Stichting Delen samengesteld als volgt:
    Voorzitter:                         A.F.Froeling
    Secretaris:                         R.W.M.Paijmans
    Penningmeester:              D.J.Sinke
    Lid:                                      L. Th van der Heijden
  2. Bestuursvergaderingen
    Het bestuur is in 2013 viermaal bijeengeweest op 28 februari, 23 april, 19 juli en 11 oktober.
    Tijdens de bestuursvergaderingen heeft het bestuur met instemming kennisgenomen van de vorderingen die het project Imani maakt met de onderwijsactiviteiten in Afrika. De fundraising die daarvoor noodzakelijk is, heeft grote aandacht gekregen. Daarbij is de groeiende betrokkenheid van Wilde Ganzen belangrijk, een betrokkenheid die heeft geleid tot het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Delen.De inhoud en de opzet van de website van de Stichting (www.stichtingdelen.nl) zijn regelmatig aan de orde geweest.Overleg binnen het bestuur over het beleidskader heeft zijn weerslag gevonden in de website van de stichting. Dat kader formuleert de voorwaarden waaraan projecten moeten voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor steun van de Stichting Delen.
  3. Financiën
    Inkomsten en Uitgaven 2013 (getallen x 1 €)
    Saldo liquiditeiten per 31-12-2012
    Saldo liquiditeiten onbenoemd              521